Palitos de parmesà, llimona i alfàbrega



INGREDIENTS   (12 unitats)

·       80 g de farina
·       30 g de formatge parmesà ratllat
·       20 g de mantega a daus
·       30 g d’aigua freda
·       2 cullerades d’alfàbrega picada
·       1 pell de llimona petita
·       Pebre molt




PROCEDIMENT
1.     Barrejar el formatge amb la pell de la llimona ratllada. Afegir la farina, l’alfàbrega i la mantega i barrejar bé.
2.     Afegir l’aigua i treballar-ho amb les mans fins formar una bola.
3.    Després dividim amb boletes de 12 a 14 g aprox. i les estirem formant pals d’uns 18 cm de llarg i els col·loquem en una safata protegida amb paper de forn.



4.    Tirar una mica de pebre molt per sobre i coure 15’ a 180ºC. Deixar refredar i servir.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada