Coca d'albergínia i formatge de cabra

Ingredients
  • 1 làmina de pasta brisa* 
  • 2 albergínies mitjanes
  • 1 rull de formatge de cabra
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 2 dl de nata líquida
  • 3 ous
  • oli d'oliva, pebre i sal

* podeu fer la pasta brisa SENSE GLUTEN AMB:
- 300 g de farina sense gluten 
- 200 g de mantega
- 70 g d'aigua
- un ou
- un pessic de sal

Barrejar la farina amb la mantega, la sal i l'ou. Anar-hi afegint l'aigua a poc a poc fins aconseguir una massa homogènia. Fer-ne una bola, embolicar-la amb film transparent i una hora a la nevera. Després de refredar-ho, estirar la massa amb un corró i forrar-ne el fons i les parets del motlle. La punxem i la posem al forn a 200 graus perquè es faci una mica.

Preparació de la coca

Rentem les albergínies, les despuntem i les tallem a daus. Les posem en un bol amb sal abundant deixant-les una mitja hora perquè perdin l'amargor. Transcorregut el temps, les esbandim bé i les escorrem.

Pelem i tallem la ceba i els alls. Escalfem una mica d'oli en una paella i ofeguem la ceba a foc lent fins que quedi ben daurada. Després afegim l'all i l'albergínia. Salpebrem, tapem i sofregim a foc lent, removent de tant en tant perquè no s'enganxi,



Batem els ous amb la nata. Afegim el sofregit anterior i el formatge trossejat. Repartim la barreja sobre la massa.
Posem al forn una mitja hora a 180 graus, deixant-la reposar una mica abans de servir.



Bon profit!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada