Talleu el pebrot, l'albergínia, la ceba i el carbassó. Deixeur-ho a foc lent, amb un polsim de sal, i tapat perquè es cogui. No cal posar-hi oli pq el mateix vapor fa aigua i ho cou. Fer-ho al wok (paella molt alta) és ideal perquè reparteix molt bé l'escalfor. Però es pot fer amb una olla normal i corrent. Deixeu-li uns tres quarts d'hora.
La pasta brisa la venen al súper. És aquella que venen amb un cartró en forma de prisma. El paquet ja porta el paper antiadherent. Poseu el paper antiadherent en un motllo (uns 30 cm. diàmetre) i a sobre la pasta brisa tal com ve, plana. La punxeu amb una forquilla i al forn fins que quedi una mica rossa.
Se sol menjar fred, l'endemà d'haver-ho fet, però també és bo calent.
Evidentment les quiches es poden fer amb molts ingredients (bolets, formatge, pernil, ...) però amb la verdura no us sortirà mai malament.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada