- 1 PEU DE PORC CUIT (2 MEITATS) PER PERSONA
- SAL
- PEBRE
- MANTEGA
- PA TORRAT
Primer de tot encendre el forn a uns 200ºC, mentre s'escalfa posarem els peus en un recipient apte pel forn amb la cara de la cotna cap avall i es salpebren, un cop fet això els posem al forn durant 10 minuts, passat aquest temps, q ja s'hauran escalfat, els treiem i posem uns quants trossos de mantega al llarg del peu, i li tirem pa torrat per sobre, els tornem a posar el forn durant 5 minuts, els treiem i els girem , ara amb la part de la cotna cap amunt i la part arrebossada cap avall, repetim l'operació de posar mantega i pa torrat a la part de la cotna i els tornem a posar al forn 5 minuts més, i per acabar encenem el gratinador i torrem la part que ens queda amunt perquè faci una mica de crosta però vigilant que no se'ns cremi. i ja els tindrem apunt per menjar.
nota: si algú no li agrada el pa torrat, o és al·lèrgic, o esta fent regim i no hi pot posar ni la mantega ni el pa , tant sols amb sal i pebre i al forn, i deixant q es torri una mica la cotna també són molt bons.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada